COLUMNS

COLUMNS

Over deze weblog

Via deze blog ga ik het over alles hebben wat mij bezig houdt.

Welkom !!

AlgemeenPosted by Herco de Boer 07 Oct, 2007 01:27:30

Ik heb diverse andere sites, waaronder SerieTV, een site waarin ik geacteerde tv-series behandel volgens een thematische benadering.
Ik had echter ook behoefte om daarbij mijn mening te geven over mediazaken die op een bepaald moment speelden. Maar zo'n site is niet echt de plaats daarvoor en dat is een weblog juist wel. Het is dan ook logisch dat ik nu een weblog heb opgestart.

Een andere reden is dat ik op diverse forums mij ook graag in discussies meng. Ik heb vele interesses en dus ook meningen daarover. Afhankelijk van waar ik me op een bepaald moment mee bezig houd of waar de media zich mee bezig houden geef ik hier graag mijn mening.

Nu is de vraag wat iemand anders met mijn mening moet en waarom dat belangrijk is. Simpel antwoord: het is niet belangrijk en mijn mening is een privézaak.
Maar geldt dat ook niet voor een forum?
Een forum is een verzameling van mensen die zich op een bepaald onderwerp storten en daarover meningen delen. Daar leer je van. Zo kan ik met deze weblog mensen om mij heen verzamelen die een bepaalde interesse met mij delen en met ze in discussie treden.
We zullen zien wat het oplevert.

Onder het kopje Categorieën zullen diverse onderwerpen te vinden zijn.

  • Comments(2)//weblog.hcdeboer.nl/#post1